Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Un vis implinit

  • duminică, 20 decembrie 2009
  • Corina Oniga
  • Etichete: , , , , ,
  • Ieri noapte am avut un somn linistit... frumos... cu vise frumoase. Unul din ele era oarecum simplu, sec: Ma plimbam efectiv seara prin oras, afara ningea... iar eu faceam poze. Traseul era scurt: De la mine de acasa pana la McDonalds. Bulevardul frumos, luminat, lume putina... liniste in oras... in fine, a fost un vis frumos. Nu era ceva imposibil de indeplinit. Aseara povesteam cuiva despre acest vis, s-a gandit sa mi-l indeplineasca. A fost asa o chestie spontana: "Si daca nu ninge ce are?Iesim?... iesim." Si am iesit. A fost frumos.
    A fost mai mult decat in visul meu. La inceput nu a nins, intr-adevar, dar toate celelalte cate le-am primit fara sa fi visat macar, au compensat lipsa fulgilor de nea. A fost o plimbare frumoasa, ce a adus o stare de bine in interiorul meu. O companie minunata. Am stat la un ceai, am impartasit si bune si rele. Am ras, ne-am si agitat, am trecut asa de la o stare la alta dar toate astea au avut un rezultat bun, foarte bun chiar. Pacat ca timpul a trecut cam repede. Vedeti si voi, nu degeaba se zice ca "Ce e frumos trece repede". La plecare, s-a alaturat realitatii si ninsoarea din vis. Primesc replica " Uite, ninge pentru tine!". Sufletul imi crestea, era o stare de nedescris. Imi era dor, dor sa simt fulgii de zapada lipindu-se de fata mea, incurcandu-se in parul meu, sa vorbesc cu cineva care sa ma inteleaga si sa imi zica o vorba buna. Imi era dor sa vad oameni in adevaratul sens al cuvantului, sa gasim puncte comune. Aveam nevoie de asta si iti multumesc!
    In fine, cam astea au fost starile, vorbind asa din mare. Nu pot decat sa va doresc si voua sa treceti prin astfel de stari, si ma refer la cele de bine, mai ales acum in preajma sarbatorilor de iarna.
    In rest a fost cam rece pentru facut poze, asa ca rezultatele au fost cele de mai jos.


    IMG_20782

    IMG_20792

    Va urez "Sarbatori fericite" si tot ce e mai bun si mai frumos in sufletele voastre sa iasa la suprafata. Haideti sa fim mai buni si mai iubitori unii cu altii. Sa lasam deoparte toate grijile, sa ne umplem inimile numai de bucurii, lasati spiritul Craciunului sa va cuprinda sufletele!
    Sarbatori Frumoase tuturor!




    1 comentarii:

    johnex spunea...

    Cele mai dese sunt situatiile in care ne lasam dusi de valul frumos mirositor al visarii, dar ne trezim brusc, speriati si lasam momentul sa ne scape printre degete, spunandu-ne ca nu e bine sa visam sau, mai grav, ca dauneaza si ca visurile sunt pentru cei slabi. Suntem speriati de iminenta unei dezamagiri. Sentiment ce vine din trecut. Vrei sa traiesti o viata hranindu-te doar cu amintiri? Vrei sa renunti la placerea de a bea un ceai fierbinte doar pentru ca zilele trecute te-ai ars?


    Multi vor spune ca nu e nimic special in a te plimba prin gerul de afara, printre fulgi de zapada. Dar oare e visul lor? Visurile ne apartin in totalitate si fac parte din noi. Si daca ravnesti din inima, ele devin realitate. Minuni in viata se intampla.A inceta sa visezi inseamna a pune capat unor sperante. E un fel de impuls al vietii. Daca visezi cu mintea deschisa vei simti aripile reveriei tale.


    A avea pe cineva alaturi e cea mai de pret bogatie sociala. Faptul ca inca mai exista astfel de prieteni e inca o dovada ca optimismul din tine s-a pierdut degeaba. O dovada in plus ca pana acum ai avut ochii inchisi. De ce avem nevoie de cineva s ne deschida mintea si ochii spre lumea pe care doar noi o putem face mai buna? Vorbesc aici de LUMEA in care noi suntem actorii principali. In care noi suntem regizorii. Avem puterea de a repeta o scena ori de cate ori e nevoie pentru a iesi bine. Trebuie doar sa ne dorim. Visul si dorinta sunt legate pe vecie. Visam si apoi ne dorim sa devina realitate. Nu putem rupe aceasta legatura. Nu trebuie sa ne dorim acest lucru. Ce ne impiedica sa visam la o insula doar a noastra, unde sa avem tot ce ne lipseste in momentul de fata? Nimic. Ce ne impiedica sa ne realizam visul? Ati spune ca e nevoie de putere financiara. GRESIT! Daca stim sa ne adaptam conceptele si ideile visate la dimensiunea realitatii, suntem cei mai castigati. Insula aceasta exista deja si e doar a ta. Doar ca nu e un loc geografic. E un cerc de oameni care fara sa ceara ceva in schimb pot si vor sa iti indeplineasca si cele mai copilaresti visuri. Nu inceta vreodata sa fii copil si vei fi inconjurata permanent de oameni.


    Nu pot sa imi inchei pledoaria fara sa amintesc un vechi proverb al civilizatiei chineze:


    “Visul pe care il visezi de unul singur ramane doar un vis. Visul pe care il visezi impreuna cu altii devine realitate” - nimic mai adevarat.


    Sa ai grija de tine.

    Trimiteți un comentariu